Lista darova za mladence

Lista darova za mladence

Što je “Lista darova za mladence”?

“Lista darova za mladence” je popis darova koje biste željeli dobiti prigodom vašeg vjenčanja.
 

Kako sastaviti “Listu darova za mladence”?

Posjetite nas u “Mališić Home“ gdje vas očekuje naše kvalificirano osoblje koje će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoć pri sastavljanju “Liste darova za mladence”. Naime, vi ćete sami ili uz našu pomoć odabrati darove koje biste rado primili i željeli imati u svojem domu. Odabrani predmeti (sa šifrom i prodajnom cijenom) upisuju se na vašu “Listu darova  za mladence” koja ostaje u “Mališić Home” na raspolaganju vašim uzvanicima. Oni će iz ponuđenog im popisa s lakoćom izabrati dar za vas.

Što savjetujemo mladencima?

Nakon što ste sastavili svoju “Listu darova za mladence“, obavijestite o tome svoju rodbinu, prijatelje i znance koji će vas tako usrećiti lijepim i korisnim darovima. Želimo napomenuti da je vaša “Lista darova za mladence” ujedno i vaša lista želja te da se ona može mijenjati i nadopunjavati. Pri sastavljanju liste, savjetujemo vam da odaberete predmete različitih vrijednosti vodeći pritom računa o različitim materijalnim mogućnostima svojih uzvanika.

Što donosi “Lista darova za mladence”?

“Listom darova za mladence” izbjeći ćete suvišne, nepotrebne i već dobivene darove ili pak darove koji vam se ne sviđaju, a svojim uzvanicima olakšat ćete izbor. “Lista za mladence” ima jedinstveni učinak potpunog zadovoljstva: kako vašeg, budući da ste dobili darove koje ste željeli, tako i vaših gostiju jer su vam darovali upravo ono što ste vi izabrali.

I ne samo to…

Čestitkama za vaš najsretniji dan pridružit će se i Mališić Home prigodnim darom. Mi vam poklanjamo poklon čija vrijednost iznosi 10% od realizirane prodaje.

Leave a Reply