6 MJESECI GLATKE KOŽE UZ PHILIPS LUMEU IPL 9000

San svake žene je zdrava i njegovana koža bez neželjenih dlačica, koja donosi osjećaj sigurnosti, slobode i nesputanosti.

Home / Novosti / 6 MJESECI GLATKE KOŽE UZ PHILIPS LUMEU IPL 9000
6 MJESECI GLATKE KOŽE UZ PHILIPS LUMEU IPL 9000

6 MJESECI GLATKE KOŽE UZ PHILIPS LUMEU IPL 9000

Inovacija: 450.000 bljeskova i SenseIQ tehnologija koja nježno djeluje i na najosjetljivijim područjima

San svake žene je zdrava i njegovana koža bez neželjenih dlačica, koja donosi osjećaj sigurnosti, slobode i nesputanosti.

Budi samopouzdanje, čini da se osjećamo njegovano i lijepo, a ovaj dragocjeni trenutak želimo zadržati što duže. Upravo su spontanost i sloboda vrijednosti kojima posebice težimo u danima kada je naša to-do lista podugačka.

Kako bi bile spremne da bezbrižno zakorače u novi dan, mnoge žene prakticiraju uklanjanje dlačica kao sastavni dio dnevne beauty rutine. Za većinu njih to ujedno znači bol i iritaciju, koje se javljaju kao posljedica uobičajenih tretmana uklanjanja dlačica; metode brijanja ili depiliranja.

No, ono što mnoge najviše zabrinjava jeste učinkovitost, odnosno koliko dugo mogu uživati u glatkoći kože?! Za metod brijanja efikasnost je svega 24 sata, dok epilacija voskom, pod uvjetom da se pravilno izvede, nudi miran san do maksimalno tri tjedna.

Mnoge dame, bile one mlađe ili starije, još uvijek pokušavaju pronaći najbolji način kako se riješiti neželjenih dlačice te podnose uglavnom bolne tretmane kako bi se, i to samo za vrlo kratak period, riješile neželjenih dlačica, nakon čega se frustracija i nezadovoljstvo vrlo brzo vraćaju.

No, to zaista više ne mora biti praksa, jer se na tržištu može naći moderan uređaj baziran na tehnologiji pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta – IPL, koji omogućava lako uklanjanje dlačica sa cijelog tijela i već nakon tri tretmana osigurava čak 92% manje dlačica. Riječ je o uređaju Philips Lumea IPL serije 9000 koji je ujedno Philipsov najbrži i najučinkovitiji IPL uređaj do sada.

Inovacija je u SenseIQ tehnologiji koja prepoznaje i njeguje kožu. Naime, SmartSkin senzor detektira ton kože i nudi najugodniju postavku svjetla za prepoznatu nijansu, dok uređaj nježno djeluje i na najosjetljivijim područjima.

Za razliku od prethodne edicije nova Lumea programirana je na 450.000 bljeskova svjetlosti, što je ekvivalent za 39 godina njegovog korištenja.

Kako funkcionira IPL tehnologija u kućnim uvjetima?

Najnoviji model u generaciji Lumea uređaja, sa kojim se postiže glatkoća kože kao iz salona, namijenjen je za korištenje iz udobnosti doma. Inače, tehnologija IPL uređaja Lumea nastala je upravo iz tehnologije koja se upotrebljava u profesionalnim salonima, ali je prilagođena da zadovoljava sve sigurnosne propise za uporabu kod kuće.

Možete ju koristiti sa kabelom ili bez tako da je praktična i za putovanja.

IPL tehnologija funkcionira na način da koristi intenzivno pulsirajuće svjetlo u svrhu uspavljivanja dlake.

Djeluje na pigment boje u dlaci, melanin, na način da ga u samom korjenu dlake uništava te tako ona nestaje.

Potrebno je naravno ispoštovati preporuku upotrebe uređaja, pa se prva četiri tretmana rade svake dvije sedmice, a ostalih osam tretmana svake četiri sedmice, što je sasvim razumljivo jer svaka dlaka na našem tijelu ima različitu fazu rasta. Vrlo je praktično što se može koristiti i besplatna Lumea IPL aplikacija, koja kao personalizirani vodič na vrijeme podsjeća kada i na kojem dijelu tijela treba ponoviti tretman.

Pametni nastavci posebno dizajnirani za obline tijela

Sa četiri pametna nastavka uređaj je potpuno prilagođen za optimalno korištenje na svim dijelovima tijela: lice, područje pazuha, bikini zona, te za veće površine kao što su noge, ruke i stomak, dok je učinkovit na gotovo svim tipovima kože i boje dlačica, odnosno na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama, te nijansama kože od vrlo bijele do tamnosmeđe.

Idealna učinkovitost uređaja, stoga je, kada je kontrast između dlake i kože što veći, dok je korištenje Lumee IPL sigurno, bezbolno, ali i jednostavno.

Sjajan saveznik u borbi protiv dlačica s kojim se ostvaruju dugotrajni rezultati, uređaj koji štedi novac i vrijeme a ima jednaku učinkovitost kao i tretmani u salonima, Philips Lumea mnogim damama brzo postaje omiljeni beauty gadget.

Modernog dizajna, lagana i praktična, Lumea je zasigurno uređaj od kojeg ne odvajate ni kada ste na putovanjima, jer garantira da u svaki novi životni trenutak zakoračite bezbrižno.

Ovaj fantastičan uređaj očekuje vas po super akcijskoj cijeni od 999,00 KM u trgovinama Mališić Home&Decor i online na www.malisicshop.ba

Facebook: https://www.facebook.com/malisic.home/

Instagram: https://www.instagram.com/malisichomedecor/

Webshop: www.malisicshop.ba