LISTA DAROVA ZA MLADENCE

LISTA DAROVA ZA MLADENCE

Što je ˝Lista darova za mladence˝?

˝Lista darova za mladence˝je popis darova koje biste željeli dobiti prigodom vašeg vjenčanja.

Kako sastaviti ˝Listu darova za mladence˝?
Posjetite nas u trgovini ˝Mališić Home˝PC Mališić Međugorje ili ˝Mališić Home & Decor˝TC Orca u Mostaru, gdje vas očekuje naše kvalificirano osoblje koje će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoć pri sastavljanju ˝Liste darova za mladence˝. Naime, vi ćete sami ili uz našu pomoć odabrati darove koje biste rado primili i željeli imati u svojem domu. Odabrani predmeti (sa šifrom i prodajnom cijenom) upisuju se na vašu ˝Listu darova za mladence˝ koja ostaje u ˝Mališić Home˝ ili ˝Mališić Home&Decor˝ na raspolaganju vašim uzvanicima. Oni će iz ponuđenog im popisa s lakoćom izabrati dar za vas.

Što savjetujemo mladencima?
Nakon što ste sastavili svoju ˝Listu darova za mladence˝ obavijestite o tome svoju rodbinu, prijatelje i znance koji će vas tako usrećiti lijepim i korisnim darovima. Želimo napomenuti da je vaša ˝Lista darova za mladence˝ ujedno i vaša lista želja te da se ona može mijenjati i nadopunjavati.

Što donosi ˝Lista darova za mladence˝?
˝Listom darova za mladence˝ izbjeći ćete suvišne, nepotrebne i već dobivene darove ili pak darove koji vam se ne sviđaju, a svojim uzvanicima olakšat ćete izbor. ˝Lista za mladence˝ ima jedinstven učinak potpunog zadovoljstva: kako vašeg, budući da ste dobili darove koje ste željeli, tako i vaših gostiju jer su vam darovali upravo ono što ste vi izabrali.

I ne samo to…
Čestitkama za vaš najsretniji dan pridružit će se i Mališić Home i Mališić Home & Decor prigodnim darom. Mi vam poklanjamo poklon (po Vašem izboru) u vrijednosti od 10% od realizirane prodaje (akcijski artikli se izostavljaju).

˝Listu darova za mladence˝ možete sastaviti iz širokog asortimana trgovina Mališić Home Međugorje i Mališić Home & Decor Mostar:

-posuđe

-posteljina i ručnici

-mali kućanski aparati

-bijela tehnika

-rasvjeta

-dekorativni program

festival-vjencanja-reklama