7 KARAKTERISTIKA ZBOG KOJIH TREBATE ODABRATI HISENSE!

Sedam karakteristika koje novi Hisense UHD TV čine apsolutno dominantnim!

Home / Novosti / 7 KARAKTERISTIKA ZBOG KOJIH TREBATE ODABRATI HISENSE!
7 KARAKTERISTIKA ZBOG KOJIH TREBATE ODABRATI HISENSE!

7 KARAKTERISTIKA ZBOG KOJIH TREBATE ODABRATI HISENSE!

Zašto birati Hisense? Zbog top sedam karakteristika Hisense televizora u vaš dom donosi zabavu, najbolju u svojoj klasi:

  1. Nevjerovatan raspon boja uz Quantum Dot Colour – tehnologija zahvaljujući kojoj se reproducira preko miljardu boja na ekranu uz relan doživljaj onoga što gledamo.
  2. Četiri puta veća rezolucija – gledajte ono što ste do sada propuštali na oštroj, jasnoj slici koju donosi rezolucija četiri puta veća od Full HD.
  3. Kino audio-vizuelno uživanje –Dolbi Vision je trenutno najviši High Dinamic Range format. Detalji koji se gube u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima slike su sada vidljivi, što omogućava mnogo dinamičniji izgled – ovaj kvalitet će otkriti ono što je ranije bili skriveno na ekranu.
  4. Pametni TV koji je jednostavno fantastičan –VIDAA je brz i pametan operativni sistem koji ubrzava vrijeme pokretanja i brzo pristupa aplikacijama uz pomoć glasovne kontrole. Ako tražite filmove, glazbu ili vremensku prognozu, samo recite i VIDAA će izvršiti komandu.
  5. Bogatstvo sadržaja koji nudi –Vođen visokom tehnologijom i pametnim dizajnom, ovaj centar sadržaja uvijek prati ono što vam se dopada i kreira ga po mjeri, nudeći mnoštvo najboljih serija i aplikacija kao što su Netflix, YouTube, Prime Video i još mnogo toga.
  6. Optimalan kontrast pri svakom osvjetljenju –Hisense televizori automatski prepoznaju ambijentalno osvjetljenje i prilagođavaju se kako bi se održala optimalna podešavanja kontrasta bez obzira kako se svjetlo oko vas mijenja.
  7. Zdravlje na prvom mjestu –Sa TÜV Rheinland certifikatom, Hisense A7 je dokazao da efikasno smanjuje štetni utjecaj plavog svjetla i štiti vaše oči, čak i nakon dugog gledanja.

UHD TV linija kompanije Hisense nudi niz modela koji podižu iskustvo uživanja u TV sadržajima na potpuno novu razinu. Uz A7GQ i U7QF uživajte u slici kristalno čistoj kao planinski potoci i dinamičnoj kao odraz sunčevih zraka koji udaraju o površinu vode. Posjetite trgovine Mališić Home&Decor i odaberite model Hisense televizora po vašoj mjeri!

MALIŠIĆ WEBSHOP PONUDU HISENSE TELEVIZIJA