Sport Vision

Home / Sport Vision

Radno vrijeme:

09:00 – 21:00

Kontakt

Mob: ‎‎066 581 663

Website:

Sport Vision

Kao uspješan tim, kompanija Sport Vision se vodi poslovnom filozofijom koja se oslikava sloganom „MI SMO EKIPA“.

Osnovana 1996. godine u Bijeljini, kompanija Sport Vision je lider sportske maloprodaje na tržištima Balkana. Trgovina, maloprodaja i veleprodaja u domenu sportske industrije su djelatnosti kojima se kompanija bavi. Svi Sport Vision maloprodajni objekti u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji i Albaniji, nude široku lepezu artikala kojima potrošači mogu da zadovolje sve svoje sportske i rekreativne potrebe. Kompanije zapošljava više od 1500.

Naša kompanija je korisnik Sports Direct (IBML) licence za područje zemalja na teritoriji bivše Jugoslavije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske. Sport Vision ima ugovor o licencnoj proizvodnji i distribuciji renomiranih brendova: Champion, Umbro, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Slazenger, Dunlop, Carrera, Karrimor, i mnogih drugih. Sport Vision je i partner vodećih svetskih sportskih brendova: Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Lacoste, Colmar.

Sport Vision, u okviru lanca maloprodajnih objekata obuhvata različite koncepte, kao što su: Multibrend, Outlet, Brand Store, Kids i Online shop sportvision.ba.