Lista darova za mladence i Trajna akcija -15% za mladence u Salonu Namještaja Mališić

Lista darova za mladence i Trajna akcija -15% za mladence u Salonu Namještaja Mališić

trajna-akcija-banner lista-banner

ŠTO JE TRAJNA AKCIJA SAMO ZA MLADENCE U SALONU NAMJEŠTAJA MALIŠIĆ?

Samo za mladence popust od -15% na kompletan asortiman namještaja. Naše stručno osoblje i bogat asortiman osigurati će Vam kupovinu kvalitetnog namještaja. Popust se odnosi isključivo na gotovinsko plaćanje.
Najvažnije ste izabrali, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi. – Namještaj Mališić

ŠTO JE “LISTA DAROVA ZA MLADENCE”?

“Lista darova za mladence” je popis darova koje biste željeli dobiti prigodom vašeg vjenčanja.

KAKO SASTAVITI “LISTU DAROVA ZA MLADENCE”?

Posjetite nas u “Mališić Home“ gdje vas očekuje naše kvalificirano osoblje koje će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoć pri sastavljanju “Liste darova za mladence”. Naime, vi ćete sami ili uz našu pomoć odabrati darove koje biste rado primili i željeli imati u svojem domu. Odabrani predmeti (sa šifrom i prodajnom cijenom) upisuju se na vašu “Listu darova  za mladence” koja ostaje u “Mališić Home” na raspolaganju vašim uzvanicima. Oni će iz ponuđenog im popisa s lakoćom izabrati dar za va

ŠTO SAVJETUJEMO MLADENCIMA?

Nakon što ste sastavili svoju “Listu darova za mladence“, obavijestite o tome svoju rodbinu, prijatelje i znance koji će vas tako usrećiti lijepim i korisnim darovima. Želimo napomenuti da je vaša “Lista darova za mladence” ujedno i vaša lista želja te da se ona može mijenjati i nadopunjavati. Pri sastavljanju liste, savjetujemo vam da odaberete predmete različitih vrijednosti vodeći pritom računa o različitim materijalnim mogućnostima svojih uzvanika.

ŠTO DONOSI “LISTA DAROVA ZA MLADENCE”?

“Listom darova za mladence” izbjeći ćete suvišne, nepotrebne i već dobivene darove ili pak darove koji vam se ne sviđaju, a svojim uzvanicima olakšat ćete izbor. “Lista za mladence” ima jedinstveni učinak potpunog zadovoljstva: kako vašeg, budući da ste dobili darove koje ste željeli, tako i vaših gostiju jer su vam darovali upravo ono što ste vi izabrali.

I NE SAMO TO…

Čestitkama za vaš najsretniji dan pridružit će se i Mališić Home prigodnim darom. Mi vam poklanjamo poklon čija vrijednost iznosi 10% od realizirane prodaje (bez artikala na akcijskoj cijeni).
Kontakt za listu darova za mladence:
Facebook – Mališić Home (prizemlje, Prodajni centar Mališić)
tel.: 063/ 446 047
mail: malisic.home@prodajnicentar-malisic.com
Kontakt za Trajnu akcija -15% za mladence u Salonu Namještaja Mališić
tel.: 036/446 174
mail: namjestaj@malisic.ba