Home Premium

Home / Home Premium

Warning: Wrong parameter count for strstr() in /home/www/prodajnicentar-malisic.com/centar/wp-content/plugins/cmsmasters-content-composer/inc/shortcodes.php on line 3877

Warning: Wrong parameter count for strstr() in /home/www/prodajnicentar-malisic.com/centar/wp-content/plugins/cmsmasters-content-composer/inc/shortcodes.php on line 3880

Warning: Wrong parameter count for strstr() in /home/www/prodajnicentar-malisic.com/centar/wp-content/plugins/cmsmasters-content-composer/inc/shortcodes.php on line 3887

Warning: Wrong parameter count for strstr() in /home/www/prodajnicentar-malisic.com/centar/wp-content/plugins/cmsmasters-content-composer/inc/shortcodes.php on line 3893

RADNO VRIJEME:

09:00 – 21:00

Kontakt

+ 387 36 446 243

WEBSITE

Home Premium

Home Premium je trgovina specijalizirana za opremanje Vašeg doma u najbolje ruho, s ponudom vrhunskih brandova kao što su Villeroy &Boch, Silit, Hisar Sofra Sanati, Asa Selection, Bohemia Jihlava i mnogih drugih. Trgovina se nalazi u prizemlju Prodajnog centra Mališić na Tromeđi u Međugorju.

Iz naše ponude istaknuli bi Villeroy & Boch – njemački porculan sa višestoljetnom tradicijom. Iznimno cijenjen i u kućanstvu i u ugostiteljstvu. U asortimanu proizvoda pronaći ćete porculan čije postojanje seže sve do 1789., pa do modernih, živopisnih kolekcija sa uzorkom biljnog i životinjskog svijeta.
Villeroy& Boch je vodeći svjetski brand servisa i pribora za jelo, koji je sinonima za iznimnu kvalitetu i vrhunski dizajn u kućanstvima.

Više nego ijedan drugi premiumski brend, Villeroy & Boch ima duboke korijene u europskoj kulturi. Više od 260 godina postojanja i deset generacija obiteljskog vođenja kompanije, Villeroy & Boch je pozicioniralo na sami svjetski vrh proizvođača porculana.

Danas se Villeroy & Boch stolno posuđe, proizvodi u najmodernijim high-tech tvornicama u Njemačkoj i Luxemburgu i uživa najveće priznanje, kako u programu za domaćinstvo, tako i u hotelsko-ugostiteljskom sektoru. Dakle, njemački standardi kvalitete.

Ono što Villeroy & Boch čini izuzetno kvalitetnim porculanom su pažljivo birane visokokvalitetne sirovine, inovativni proces proizvodnje, što na koncu daje vrhunski finalni proizvod.

V& B posuđe nije jeftino, ali je realan iznos novca za vrhunsku kvalitetu koju dobijemo. Obilježja kvalitete V&B proizvoda su tankoća, glatka glazura, ostakljeni rubovi, tipičan zvuk, mogućnost pranja u perilici posuđa, korištenje u mikrovalnoj pećnici i otpornost na oštećenja rubova.

O kvaliteti posuđa Villeroy & Boch govori i činjenica da se isto koristi u Vatikanu, kraljevskim rezidencijama, najekskluzivnijim svjetskim hotelima i restoranima.

OPREMITE SVOJ DOM NA: