Blogerica: Namještaj ne mora biti jednostavan i običan

Blogerica: Namještaj ne mora biti jednostavan i običan

Dođe vrijeme kada svi uređujemo svoj vlastiti stan ili osvježavamo izgled našeg doma. Zato ovaj tjedan pišem upravo o tome i izabrala sam neke komade koji su meni najljepši i najupečatljiviji. Namještaj zaista više ne mora biti jednostavan i običan.
Krenimo s kuhinjom. Veliki sam gurman i mislim da ako već provodimo toliko vremena smišljajući što ćemo jesti i kuhajući, onda bi taj prostor trebao biti ugodan i funkcionalan. Bijele kuhinje imaju od mene jedno veliko DAAA. Zar nije prekrasna? Moderna i jednostavna, a opet ima i taj neki štih starog i tradicionalnog. Kad vam dosadi bijelo-zelena kombinacija, promijenite boju tkanine na stolicama i osvježite svoju kuhinju. S bijelom bojom se sve odlično slaže i ne možete pogriješiti.

Namještaj Mališić (2.KAT PC Mališić)
Nakon napornog dana svi mi trebamo jedan udoban i mekan kauč na kojem ćemo se opuštati u krugu obitelji. Također ne škodi da je jako velik i jako lijep kao baš ovaj koji sam pronašla za Vas. Što kažete?

Namještaj Mališić (2.KAT PC Mališić)
Žuta je definitivno hit ovu sezonu, kako među odjevnim komadima, tako i kad govorimo o namještaju. Zašto bi svi komadi namještaja u dnevnoj sobi bili iste boje? Zašto ne unesemo malo promjene u svoj životni prostor? Zašto u svom dnevnom boravku još nemate žutu fotelju? I ne morate ići u Ikeu. Imate ju i u Mališić centru nadohvat ruke.

Namještaj Mališić (2.KAT PC Mališić)
Iako mi je jako bitan vizualni dojam, moramo se složiti da su nam potrebni ormari u koje stvarno možemo i složiti masu stvari koje imamo. Ovaj ormar je idealan za toga. U kombinaciji sa foteljom dobijemo odličan i zanimljiv kutak.

Namještaj Mališić (2.KAT PC Mališić)
Zadnje, ali ne i manje bitno…prostoru morate dodati i dekorativne detalje kako bi dom dobio toplinu. Ja obožavam svijećnjake. Što će to biti, sami odlučite. A ja Vam kažem da odluka neće biti laka. Toliko artikala, boja, modela…preteško se odlučiti. Ne zaboravite povesti sa sobom nekoga da si olakšate odluku.

Mališić Home & Decor (1.kat PC Mališić)
Vaša blogerica
@Donna Lugonja