Blogerica: Modni savjeti

Blogerica: Modni savjeti

Blogerica: Modni savjeti

PRODAJNI CENTAR MALIŠIĆ·WEDNESDAY, MARCH 8, 2017

Znamo puno radite, znamo prebrzo živite, znamo i da nemate vremena za gubljenje…zato smo odlučili da vam uštedimo vrijeme i uljepšamo svaku srijedu s novim prijedlozima iz Prodajni centar Mališić. Gledajte, birajte i komentirajte iz vlastite fotelje. I onda kad uhvatite samo malo vremena dođite i posjetite nas. Čekamo vas.

U Parfumerija Mališić mi je najviše zapeo za oko romantičan, svjež i senzualan parfem Love story koji je predstavila kuća Chloe. Kažu da žena bez parfema nema budućnost. Ja kažem da nam svima u životu treba jedna lijepa,neodoljiva ljubavna priča. Što čekate? 🙂

Love Story Eau Sensuelle Chloe (Parfumerija Mališić)
Sat je jedan od ‘statement’ modnih dodataka kojim oblikujete svoj stil. Koristan je, a može se uklopiti kako u dnevne, tako i u večernje kombinacije. Minimalistički dizajn i trendi narukvice čine ovu kombinaciju jako posebnom i elegantnom. Ovaj sat, ali i još mnogo proljetnih Fossil modela možete pronaći u zlatarni Delmarc. Mene je ovaj osvojio na prvu, tako je ženstven.

Fossil modeli (Zlatarna Delmarc)
Glitter štiklice su se vratile u punom stilu. A bome i sjaju. S njima nijedna kombinacija ne može proći nezapaženo. Baš razbiju monotoniju jednostavnih kombinacija. Usudite se biti drugačije i izgraditi svoj stil. Čak i ako to znači da ćete ih nositi sredinom radnog tjedna. Ako vam je to zadovoljstvo i ako se u njima dobro osjećate, samo naprijed. Moj prijedlog su zlatne salonke, a nalaze se u Peko poslovnici.
Peko
Oduvijek su mi Carpisa novčanici bili omiljeni. Različiti uzorci, veličine, boje… Zadovolje svačiji ukus definitivno. Osim što lijepo izgledaju, puni su pregrada i džepića, prepraktični su. Crno je crno, nikad ne izlazi iz mode i ide uz bilo koju boju torbice.

Novčanici (Carpisa)
Niste znali da Nyx poslovnicu imate i u Prodajnom centru Mališić? Psst, neću nikom reći. Ali, ovo vam moram reći. Gliteri i metalik ruževi su stigli. Da, jesu i boje su wow. Mali milijun nijansi…totalni hit samo u Nyx Prodajni Centar Mališić.

Gliteri i metalik ruževi (Nyx)
Svaku srijedu se čitamo na našoj web stranici i Facebook profilu. No, to nije sve. Svaku zadnju srijedu u mjesecu vas nagrađujemo. Sve detalje ćete saznati uskoro. 😀
Vaša Blogerica – Donna Lugonja !