PC Mališić ZA VAS UVJEK TU 

Adresa:

Put za Ljubuški 1, 88260 Čitluk – Međugorje,Hercegovina

Radno vrijeme:

Svaki dan osim nedjelje i blagdana, od 7:30 do 21:00

Kontakt:

Tel: 036 650 601, 602 | info@prodajnicentar-malisic.com

Prodajni centar „Mališić“ se nalazi na Tromeđi, raskrižju putnih pravaca Mostar-Ljubuški, Čapljina –Široki Brijeg.Udaljen je svega kilometar od središta Međugorja, velikog hodočasničkog mjesta, koje godišnje posjećuje više od milijun hodočasnika, iz zemlje i inozemstva. Obzirom na svoj izvanredan položaj, dostupnost i bogatstvo ponude, prodajni centar je od početaka svog postojanja do danas rado posjećeno i ugodno mjesto za kupovinu.

SADRŽAJI

Od sadržaja vrijedi istaći odjele: kućanskih potrepština,posuđa, igračaka, knjižare, bijele tehnike, rasvjete, željezarije i alata, vodo i elektro materijala, boja i lakova, audio video tehnike, bicikla-skutera, auto kozmetike, parfumeriju i caffe zalogajnicu.

Od dodatnih sadržaja ističemo specijalizirane trgovine i to: butike, zlatarnice, trgovine dječjom odjećom i obućom,trgovinu prehranom (Konzum), kladionice,cvjećarnicu,design studio i galeriju slika i mnoge druge.

POHVALE ŠTO NAŠI KUPCI GOVORE O NAMA

Tomislav Marić

Student

Kompletna ponuda kakav svaki centar treba imati, pristupačan cijenovno i lako dostupan jer se nalazi uz glavne prometnice s velikim parkingom.Sve pohvale

Gracia Stanić

Ekonomistica

Enter quote text here

Ljubica Pehar

Trgovkinja

Enter quote text here

Lucija Boban

Referent

Enter quote text here

ZANIMLJIVO ZAŠTO KUPCI BIRAJU NAŠ CENTAR

80%Fun, Happiness, Emotions
98%Food & Drinks for everyone
80%Shopping & Discounts
100%Entertainment facilities
84%Family weekend